Project Description

Cégadatok:

Lamitrade Kft.
2142 Nagytarcsa Szilas utca 2.
+36203108903
gabor.csosz@lamitrade.hu

www.lamitrade.hu

A LAMITRADE Nyomdaipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2008-ban alakult. Célunk, hogy a nyomdaipari kötészet területén az általunk forgalmazott gépek és fogyóanyagok segítségével megoldjuk és egyszerűbbé tegyük a digitális stúdiók, nyomdák mindennapi életét. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek a nyomdaipar területén, ezért szakmai tanácsokkal is szívesen állunk rendelkezésükre. Szolgáltatásunk középpontjában ügyfeleink elégedettsége áll, melyet magas minőségű, színvonalas termékekkel, szolgáltatásokkal, precizitással és megbízhatósággal szeretnénk elérni.

Kötészeti megoldások szállítójaként próbálunk testre szabott, egyedi megoldásokat kínálni az ügyfeleknek, akár egy teljes körű kötészet kialakítására, a tervezéstől kezdve, kialakítás és megvalósításon át egészen az üzemeltetés, karbantartás és szervizig.

Nagytarcsai telephelyünkön állandóan megújuló raktárkészlettel várjuk kedves vásárlóinkat, ahol a kívánt berendezés kipróbálható valamint a felmerülő kérdésekre kollégáink szakszerű válaszokkal igyekeznek segíteni a megfelelő termék kiválasztásának érdekében.