A Magyar Grafika áprilisi száma különleges gyöngyházfényű kartonra, UV nyomtatással és kétféle fóliás felületnemesítéssel készül. Erről már az áprilisi szám Így készült rovatában több részletet is elárulunk.

Minden számunk egyben nyomatminta is. Most a Fedrigoni Symbol Pearl Ice kartonjára Voronko Vera álmodott megy egy izgalmas színekben és fényhatásokban is mozgalmas grafikát. A nyomat a hologramos eljárással előállított prégfóliának és az egymáson áttűnő színes sávoknak köszönhetően 3D-hatást keltve elevenedik meg. Ehhez a CNI Stamping Foil katalógusából a Laiser rainbow silver, Tinsel és a Bubbles alapanyagokat választottuk.

A prégformát a Folkem Kft. készíti el számunkra.

További egyedi ötlet, hogy úgy terveztük meg a felületnemesítést, hogy a Grafika borítóhoz készített prégformát felhasználva a PPDexpo katalógus borítóján egy másik alapanyaggal dolgozva egyedi hatást keltünk egyazon nyomóformával. Így nemcsak a környezetbarát alapanyagválasztással leszünk zöldek, de az előállítás is a lehető legjobb költséghatékonysággal kerül kivitelezésre, miközben a luxuseffektről sem kell lemondanunk.

Hála és köszönet remek közreműködő partnereinknek a CNI Kft., a Fedrigoni Deutschland, a Folkem Kft és a Prospektus Nyomda Kft. képviselőinek!

REGISZTRÁLJ MOST