A Best Print Hungary változatlanul a legjobbak versenye, amelyen a nyomdai vállalkozások termékei hét kategóriában mérkőznek meg egymással a legkiválóbbaknak járó díjakért és a Best Print Hungary logó használati jogáért. A versenyen elért győzelem valódi bizonyíték az üzleti partnerek számára, elismerés a cég munkatársainak és példaként szolgál a versenytársaknak.

A Best Print Hungary versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható a www.bph.hu oldalon.

A NEVEZÉS LEZÁRULT!

A díjátadó ünnepségre a PPD Expo ideje alatt, 2022. május 25-én kerül sor a kiállítás területén. A termékek szállítására vonatkozó információkat a nevezés beérkezése után adjuk meg.

Két évvel ezelőtt, tavasszal, már minden készen állt a zsűrizésre, amikor a járvány berobbanása mindent felborított. A zsűrivel való egyetértésben az a döntés született, hogy a Best Print Hungary online változata nem volna méltó a nyomtatott kommunikációhoz. Idén azonban úgy tűnik, lassan lazíthatunk a szigorú távolságtartási szabályokon. Ezért, rendhagyó módon kerül megrendezésre a verseny. Külön értékelést és díjazást kapnak a 2019-ben készült termékek, illetve a 2020-2021. évben készült termékek (összevontan).

A 2019. év nagydíjas győztesei:

Grafikai Nagydíj – Keskeny és Társai 2001 Kft.: Fashion street

Nyomtatási Nagydíj – Gelbert ECO Print Kft.: Kovásziskola

Finishing Nagydíj – Gelbert ECO Print Kft.: Mazel Tov