Print, Packaging & Digital
Csomagolási és Nyomdaipari Napok!

Egy helyen egy időben:

kiállítás

konferencia

vevő - szállító találkozók

workshopok

díjátadások

Sajtó

A sajtó munkatársainak belépése a PPDexpo, SignExpo kiállításokra és a PPFest programjaira.

A kiállítások és a fesztivál szervezői örömmel fogadják a sajtó érdeklődését és ingyenes belépést és a kiállítói parkoló ingyenes használatát biztosítják a sajtó munkatársainak.

A sajtóbelépőkkel a kiállítói belépőkkel azonos feltételekkel lehet a kiállításra belépni, azaz a pavilonnyitással és zárással egy időben. 

Az újságíró kollégák helyszíni munkáját segítendő a D21 stand mint "Sajtósziget" üzemel. Itt nem csak kiadványikat helyezhetik el, megpihenhetnek, tárgyalhatnak, interjúkat készíthetnek, de zárható fülke is rendelkezésükre áll értékeik átmeneti tárolására.  

E mellett a Magyar Gafika – mint a rendezvény sajtófelelőse – stábja segít mindenben, hogy  kedvező feltételekmellett végezhessék újságírói munkájukat.

A Magyar Grafika megtalálható a K40 standon.

Előzetes tájékozódáshoz a kiállítói regiszter elérhető az alábbi linken:

https://mgonline.hu/system/articles/2254/articles_2254_original.pdf?1553877885

A kiállítások és a fesztivál sajtófelelőse Faludi Viktória a PNYME kommunikációs vezetője és a Magyar Grafika szaklap és a kiállítási katalógus főszerkesztője. Az újságírói beléptetésen kívül és előzetesen a sajtóval kapcsolatos témákban vele lehet/kell egyeztetni. faludi@pnyme.hu

 

A sajtóbelépő igénylésének feltételei:

Sajtóbelépőt érkezéskor a helyszínen lehet igényelni a következő – a nemzetközi kiállítások gyakorlatával megegyező módon:

  • valamilyen hivatalos sajtószervezet érvényes igazolványával (pl. MÚOSZ, IFJ, MTÜESZ)
  • egy print sajtótermék bemutatásával, amelynek impresszumában szerepel a belépőt igénylő neve illetve ugyan ez online lap esetében a lap weboldalán megtekinthető
  • valamely létező hazai vagy külföldi szerkesztőség hivatalos akkreditáló levelével*

*Az akkreditáló levélnek nincs formai kötöttsége, de tartalmazni kell az akkreditációt kiadó lap vagy szerkesztőség adatait (fejlécét), az akkreditált személy vagy személyek nevét és a lap/szerkesztőség valamely felelős vezetőjének (főszerkesztő, rovatvezető, stb.) aláírását.

 

Forgatási szándékkal érkező stábok esetén a forgatáshoz külön engedély szükséges, amit vagy a rendezvény-igazgatók egyike (Kiss Zoltán vagy Pesti Sándor) vagy a sajtófelelős (Faludi Viktória) adhat ki. Az engedélyt a forgatás célja és a forgatáshoz szükséges feltételek egyeztetését követően azonnal és a helyszínen adják meg a nevezettek.

A sajtóbelépőkkel a kiállítói belépőkkel azonos feltételekkel lehet a kiállításra belépni, azaz a pavilonnyitással és zárással egy időben. 

 

Kiemelten hasznosnak tartjuk, ha akár a rendezvényről, akár valamelyik kiállítóról, programról, résztvevőről képes híranyag, beszámoló jelenik meg! De nem adunk forgatási engedélyt, ha az elkészíteni szándékozott anyagról bármely kiállítóra vagy az általuk képviselt cégre, termékre nézve sértő, dehonesztáló szándék lenne vélelmezhető vagy indokolatlanul nagy érdeksérelemmel járna illetve a forgatás túlzott mértékben zavarná a rendezvényt.

Mindettől függetlenül minden forgatási és fotózási engedély csak általános érvényű és a látogatók által is használható terekben érvényes. Az egyes kiállítási standokon belül fotózni vagy forgatni (beleértve a hangriportokat is) csak a standon illetékes személy külön engedélye birtokában lehet.

Minden kiállító és látogató a regisztrációjával tudomásul veszi és elfogadja, hogy a teljes kiállítási program nyilvános rendezvénynek minősül és kép és/vagy hangfelvétel alanyává is válhat amivel kapcsolatban az általános GDPR irányelvek a mérvadóak.

Az előzetes sajtóregisztráció nem lehetséges, de előzetes online regisztrációval a belépés mindenkinek ingyenes!