Az idei expokat egyben a nyomda- és papíripar PR rendezvényének (is) szánjuk, ahol egyik fő cél az iparágunkkal szemben kialakult tévhitek ledöntése és a következő generációk megnyerése a „printed media” ipar számára. A kétévente megrendezett szakmai kiállítás a 2021-ben aktuális esemény kényszerű törlése miatt 2022 május 24-26 között ötödik(!) alkalommal nyitja meg kapuit.

A PPDexpo új külső megjelenést kap, az edukációt, a fenntarthatóságot és az innovációt helyezi központba és a már megszokott kiállítási hangulattal, gépbemutatókkal várja a (nem csak) szakmai közönséget. A töretlen fejlődést mutató szakmai kiállítást – a kialakult helyzet ellenére – idén még nagyobb várakozás előzi meg, mint a korábbi években. A pandémia leginkább a személyes tapasztalatszerzéstől, a tapasztalatok megosztásától és persze a személyes kapcsolatok fejlesztésének lehetőségétől fosztott meg bennünket. Mindezekre pedig igen komoly igény mutatkozik a saját szakmánkon belül is. Az idei PPDexpo tudatosan választott késő tavaszi/kora nyári időpontja, a regionális poziciónálás és a cégek által már lefoglalt több mint 1.800 nm2, azt vetíti előre, hogy az idei kiállítás szépen illeszkedik majd a korábbi sikeres expók sorába. A kiállítói bizalom érezhetően megvan és a nagyszámú látogatói közönség előre boritékolható.

Jöjjön el! Állítson ki! Mutassa meg cégét és építsen bizalmat!

További infók: www.ppdexpo.hu

Érdeklődni lehet a titkarsag@pnyme.hu és a +36 30/927-8317 telefonszámon.

A PPDexpo társkiállítása kezdetektől a Signexpo, amely a reklámdekorációs iparágak hagyományos kiállítása. A két kiállítás külön szerveződik ugyan, de a szervezők a legnagyobb egyetértésben és a szinergiákat maximálisan kihasználva dolgoznak össze. Az idei PPDexpo alkalmával a Papír- és Nyomdai Műszaki Egyesület (PNYME), a Nyomda- és Papíripari Szövetség (NYPSZ) valamint a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) közös koncepció mentén, együtt alakítják ki az expo szakmai programját (PPFest).